"Røgning som hobby - kom godt i gang - med masser af opskrifter" af Kim Kingo.
Vil du gerne kunne servere lækker nyrøget mad, så får du i denne bog masser af opskrifter, tips, tricks og gode råd. Dette er BOGEN for dig der gerne vil i gang med at ryge fødevarer som hobby.
Denne bog om røgning er skrevet til begyndere men også til mere erfarende rygere, Den giver en grundig gennemgang af alle de elementære oplysninger, som er nødvendige for at gå i gang med hjemmerøgning, herunder valg af røgeovn, tilbehør og røgemetoder.
Der er grundige beskrivelser om saltning, tørring af både fisk, kød samt kold- og varmrøgning.
Bogen er skrevet af Kim Kingo, som har lang erfaring med røgning af diverse røgvarer, og som gennem flere år har haft røgning som hoby.
Opskrifterne begynder med med fisk, skaldyr, herefter kød, vildt, fjerkræ, pølser, ost og grøntsager. Bogen afsluttes med rygning af salt, krydderier, og sågar olie.
Der er god plads til notater, så den nye hobbyrøger kan gøre sine egne notater.
Bogen er udgivet med spiralryg, så brugeren kan have den liggende fladt på bordet, når opskrifterne anvendes og notaterne skal skrives. Bogen kan også anvendes som kursusbog.
InkBird ITC-308 termostat med WIFI temperaturstyring.
Super god termostat til den der ønsker temperaturstyring helt nøjagtigt i forhold til manuelle styringerInkBird ITC-308WIFI er helt som den kendte 308S, men til forskel er denne model udstyret med WIF det giver dig mulighed for at følge temperaturen uden at du er i nærheden af din røgeovn eller brygge , den kan dog også sagtens styres via enheden uden brug af telfon eller tablet.InkBird kan bruges med det samme, du skal blot sætte stikkene sammen, indstille temperaturen og tilslutte strømmen.
Fremstillet af nylon / polyester medspundet rustfri ståltråd. Skærebestandig, for en mere sikker skæring. Passer til både venstre og højre hånd. Der medfølger en lille smart lukket plastik lomme til opbevaring, Når handsken ikke er i brug.