THE FIREPIT BOWL bålfad

998,00 kr.
Inkl. moms
THE FIRE PIT BOWL fra GREENHAND er et eksklusivt dansk designet bålfad på Ø70 cm, der giver en god bålplads, ideel i haven eller tag den med ud i naturen.

Bålfadet leveres med en kraftig bæretaske i Oxford vævet sort polyester, for let transport og kan dermed også bekvemt sættes op på stranden, tages med i skoven eller brug tasken til opbevaring om vinteren.

Bålfadet er hævet over jorden på 3 stabile ben og designet i klassisk skandinavisk stil med en lethed i designet, som pryder på terrassen, også når den ikke er i brug.

THE FIRE PIT BOWL er lavet i kraftig stål, der er sortlakeret med 800 graders høj temperatur maling. Tænd op i bålfadet og nyd mulighederne med dette produkt fra GREENHAND.

Mål: Bredde: Ø700 mm, højde 280 mm inkl. ben
Vægt: 12,15 kg

Anbefalet GREENHAND tilbehør: THE FIREPIT BOWL – kan forvandles til en grill ved at montere THE FIRE PIT ovenpå fadet. (THE FIRE PIT er ikke inkl. skal tilkøbes separat). Se THE FIRE PIT her.
Antal

12805

Tilbehør

THE FIREPIT grill

THE FIREPIT grill

998,00 kr.
THE FIRE PIT fra GREENHAND er et eksklusivt dansk designet grill og bålsted, der giver en god bålplads. Den er ideel i haven eller til at tage med...

Relaterede varer (Der er 4 varer i samme kategori)

close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password