Røgesmuld bruges til at starte røduviklingen i røgeovn. Røgsmuld er perfekt til at give dine råvarer ekstra smag, og kan også bruges til at dæmpe varmen med. Groft røgsmuld er særdeles velegnet til varmrøgning.
Det grove røgsmuld er designet til Borniak røgeovne (både UW-150 og UW-70), men kan også bruges til andre røgeovne. Det grove Elletræ's røgsmuld giver en varm og flot farve til dine råvarer.
Røgsmuldet består af 100% ren Elletræ.
str 750/2000
Hjemmerøgning med Borniak Røgeovn
Med en Borniak røgeovn kan du hurtigt komme i gang med at røge hjemme. Du har rig mulighed for at røge et væld af forskellige råvarer, og med det rette røgesmuld kan du tilføje ekstra farve og smag.
Passer til alle 150 Borniak modeller. Rygebakken er lavet af perforeret rustfrit stål, som giver fremragende røg- og varmeoverførsel. Så nu er det nemt at ryge ja næsten alt, og med de høje sider sikrer man nemmere at produkterne ikke falder ud. Kun fantasien sætter grænser. Feks røget rejer og andet skaldyr, grøntsager, ja næsten alt hvad der kan ryges. Er næsten et must til alle Borniak røgovne ejer. LAVET AF RUSTFRI STÅL: Børstet rustfrit stål og tæt perforering sikrer jævn spredning af røg og temperatur for hurtig og effektiv rygning. Mål 48 x 36 x 4,5 cm
Tørring og affugtning af produkterne før rygning er utrolig vigtig for resultatet. Dette kan udføres direkte inde i Borniak Røgeriet. Ved at montere blæseren der, hvor røggeneratoren normalt er placeret, kan dette meget nemt lade sig gøre . Et meget vigtigt redskab at have, når man ryger, der gør det nemmere og enklere.
"Røgning som hobby - kom godt i gang - med masser af opskrifter" af Kim Kingo.
Vil du gerne kunne servere lækker nyrøget mad, så får du i denne bog masser af opskrifter, tips, tricks og gode råd. Dette er BOGEN for dig der gerne vil i gang med at ryge fødevarer som hobby.
Denne bog om røgning er skrevet til begyndere men også til mere erfarende rygere, Den giver en grundig gennemgang af alle de elementære oplysninger, som er nødvendige for at gå i gang med hjemmerøgning, herunder valg af røgeovn, tilbehør og røgemetoder.
Der er grundige beskrivelser om saltning, tørring af både fisk, kød samt kold- og varmrøgning.
Bogen er skrevet af Kim Kingo, som har lang erfaring med røgning af diverse røgvarer, og som gennem flere år har haft røgning som hoby.
Opskrifterne begynder med med fisk, skaldyr, herefter kød, vildt, fjerkræ, pølser, ost og grøntsager. Bogen afsluttes med rygning af salt, krydderier, og sågar olie.
Der er god plads til notater, så den nye hobbyrøger kan gøre sine egne notater.
Bogen er udgivet med spiralryg, så brugeren kan have den liggende fladt på bordet, når opskrifterne anvendes og notaterne skal skrives. Bogen kan også anvendes som kursusbog.
Asymmetriske S kroge. 5 stk pr. pakke Kroge til røgning. Til ophængning af alle former for røgvare. Det er en nødvendighed at ens produkter hænger perfekt i røgovnen for at få det bedste resultat med slut produktet. Derfor har vi også flere forskellige kroge i sortimentet.